Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Intervenții ale pompierilor la două incendii izbucnite în Dorohoi și Ibănești - FOTO

Intervenții ale pompierilor la două incendii izbucnite în Dorohoi și Ibănești - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitați luni, 21 ianuarie 2019, în jurul orei 16:30, pentru a interveni pe strada Colonel Vasiliu din Dorohoi.

Incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112, iar la locul indicat s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi. La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta la mai multe materiale plastice dintr-o clădire dezafectată a fabricii de porțelan. Pompierii sosiți la locul indicat au localizat incendiul și au intervenit imediat pentru stingerea acestuia, reușind să elimine probabilitatea de extindere. Cauza izbucnirii incendiului este demolare / tăiere cu foc deschis.

Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 18:40, pompierii dorohoieni au fost solicitați pentru a interveni în Ibănești.

Incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112, iar la locul indicat s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi. La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta în podul unei case acoperite cu stuf. Pompierii sosiți la locul indicat au localizat incendiul și au intervenit imediat pentru stingerea acestuia, reușind să elimine probabilitatea de extindere la întreaga casă. Cauza izbucnirii incendiului este coșul de fum neprotejat de materialele combustibile din pod.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani