Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Îngrijorător! Adolescentă din Cristești, dispărută de două zile!

Îngrijorător! Adolescentă din Cristești, dispărută de două zile!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Familia și polițiști botoșăneni caută o adolecentă dispărută din satul Oneaga. În vârstă de 17 ani, fata a plecat, sâmbătă, de acasă și nu s-a mai întors.

GAVRILĂ SABINA, născută la 25.02.2002, în Mun. Botoșani, judeţul Botoşani, domiciliată în: sat Oneaga, comuna Cristești, jud. Botoşani, are înălțimea de cca 1,60 m, greutate cca 60 kg, părul lung vopsit negru, ochi căprui.

Duminică, 18.11.2019, poliţiştii Secției de poliție Rurală nr.1 Botoșani au fost sesizați de către numita G. D. de 47 ani din satul Oneaga comuna Cristești, jud. Botoșani, despre faptul că în cursul zilei de sâmbătă 17 noiembrie 2019, în jurul orei 18:00, fiica sa, Gavrilă Sabina, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent, solicitând efectuarea de verificări în vederea identificării acesteia.

La momentul dispariției purta geacă neagră din piele, scurtă până în talie, blugi albastru-închis și era încălțată cu adidaşi albaștri.

DACĂ AŢI VĂZUT ACEASTĂ PERSOANĂ SAU CUNOAŞTEŢI DATE DESPRE EA, ANUNŢAŢI DE URGENŢĂ CEA MAI APROPIATĂ UNITATE DE POLIŢIE SAU APELAŢI NUMĂRUL GRATUIT 112 !


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani