Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Incendiu într-un bloc ANL din Dorohoi. 30 de persoane evacuate!

Incendiu într-un bloc ANL din Dorohoi. 30 de persoane evacuate!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Panică într-un bloc situat pe strada C.D. Gherea din municipiul Dorohoi, în această după-amiază, după ce a izbucnit un incendiu într-un apartament.

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112 duminică, 3 ianuarie 2016, în jurul orei 17:45, pentru a interveni pe strada C.D. Gherea din Dorohoi.

La locul indicat, pompierii au localizat incendiul care se manifesta în sufrageria unui apartament situat la etajul doi al unui bloc construit în regim ANL și l-au stins. Etajele superioare erau inundate cu un fum gros și toxic, iar pompierii au spart geamurile laterale de pe casa scărilor și au decopertat blocul de țiglă pentru ca fumul gros să poată ieși.

Conform pompierilor, au fost evacuate circa 30 de persoane și au fost salvate celelalte apartamente din bloc, existânt pericolul ca incendiul să se extindă la întregul bloc.

Cauza incendiului este focul deschis în spații închise, respectiv o lumânare care a fost lăsată aprinsă pe masă și nu a fost supravegheată.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani