Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Încă un stâlp rupt din cauza vitezei la Lebăda

Încă un stâlp rupt din cauza vitezei la Lebăda

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme a avut loc loc in noaptea de marti spre miercuri, pe Soseaua Iasiului, din municipiul Botosani, in zona Lebada.

Nu se stie cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul rutier si care au fost cauzele, asta pentru ca nu au existat victime, iar politistii nu intervin in astfel de situatii. Cert este ca un autoturism Audi A4, care se deplasa spre iesirea din municipiu, iar la un moment dat soferul a pierdut controlul volanului, a urcat pe bordura, dupa care cel mai probabil a revenit pe sosea si s-a izbit intr-un VW Passat, care circulat in aceeasi directie, s-a izbit intr-un stalp de iluminat public, a rupt gardul si a parasit partea carosabila.

Ambele masini au fost avariate, insa autoturismul Audi a fost distrus destul de serios. Soferul a chemat un buldoexcavator pentru a putea scoate masina de dupa gard. Cei doi conducatori auto au 24 de ore la dispozitie pentru a instiinta Politia cu privire la evenimentul rutier. In ultimul timp au fost foarte multe accidente rutiere in zona, din cauza vitezei excesive, fiind pusi la pamant mai multi stalpi de iluminat publica si pana acum niciunul nu a fost inlocuit. Sursa: stiri.botosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani