Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cornel Șfaițer: „Am fost dezamăgit la capitolul spectacol fotbalistic. Fotbal cu lingurița”

Cornel Șfaițer: „Am fost dezamăgit la capitolul spectacol fotbalistic. Fotbal cu lingurița”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani a dezvăluit după joc că a crezut în victorie până în minutul 90 în ciuda fotbalului cu linguriţa oferit de cele două echipe.

„Voicu este un jucător bun. Noi l-am dorit la echipă. Din nebunia lui şi din dorinţa de a face mult, a comis această eroare. E un jucător determinat, devotat. S-a întâmplat şi la jucători mai mari.  La intervenţia în extremis a lui Iliev din minutul 57 i-am spus lui Valeriu Iftime că batem cu 1-0. Am crezut pentru că trebuia să reuşim.

La meciul cu Asta am învins cu 1-0, în minutul 83, un gol norocos a lui Batin, dintr-o deviere. Apoi echipa a avut un parcurs bun. Victoriile îţi aduc victorii. Eu cred în această echipă. Nu a fost uşor nici pentru Leo, nu avea soluţii pe benzi. Ştiam că întâlnim o echip foarte bine organizată, din toate punctele de vedere. Din păcate nu a ieşit un spectacol fotbalistic. Asta şi datorită stilului de joc al Iaşiului. Foarte multe trageri de timp. Ăsta e fotbalul românesc. A fost o victorie mare pentru noi dar şi norocoasă. Am fost dezamăgit la capitolul spectacol fotbalistic. E greu să joci fotbal pe o asemenea temperatură şi cu o echipă destul de incomodă. Din păcate, nivelul la noi… Am văzut un derby Steaua – Dinamo destul de modest. Astăzi am început noi etapa destul de slab. Avem mari probleme. De asta nici nu vine publicul la stadion. Fotbal cu linguriţa. Eu am încredere că vom asista şi la spectacol fotbalistic din partea echipei FC Botoşani”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani