Cornel Șfaițer: „Am fost dezamăgit la capitolul spectacol fotbalistic. Fotbal cu lingurița”

Cornel Șfaițer: „Am fost dezamăgit la capitolul spectacol fotbalistic. Fotbal cu lingurița”

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani a dezvăluit după joc că a crezut în victorie până în minutul 90 în ciuda fotbalului cu linguriţa oferit de cele două echipe.

„Voicu este un jucător bun. Noi l-am dorit la echipă. Din nebunia lui şi din dorinţa de a face mult, a comis această eroare. E un jucător determinat, devotat. S-a întâmplat şi la jucători mai mari.  La intervenţia în extremis a lui Iliev din minutul 57 i-am spus lui Valeriu Iftime că batem cu 1-0. Am crezut pentru că trebuia să reuşim.

La meciul cu Asta am învins cu 1-0, în minutul 83, un gol norocos a lui Batin, dintr-o deviere. Apoi echipa a avut un parcurs bun. Victoriile îţi aduc victorii. Eu cred în această echipă. Nu a fost uşor nici pentru Leo, nu avea soluţii pe benzi. Ştiam că întâlnim o echip foarte bine organizată, din toate punctele de vedere. Din păcate nu a ieşit un spectacol fotbalistic. Asta şi datorită stilului de joc al Iaşiului. Foarte multe trageri de timp. Ăsta e fotbalul românesc. A fost o victorie mare pentru noi dar şi norocoasă. Am fost dezamăgit la capitolul spectacol fotbalistic. E greu să joci fotbal pe o asemenea temperatură şi cu o echipă destul de incomodă. Din păcate, nivelul la noi… Am văzut un derby Steaua – Dinamo destul de modest. Astăzi am început noi etapa destul de slab. Avem mari probleme. De asta nici nu vine publicul la stadion. Fotbal cu linguriţa. Eu am încredere că vom asista şi la spectacol fotbalistic din partea echipei FC Botoşani”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Stirea anterioara

Poşta Română devine broker de asigurări: Lansează două poliţe pentru persoanele cu venituri reduse

Stirea Urmatoare

Sfințire Complex Parohial Protopopiatul Dorohoi, Parohia „Sf.Gheorghe” din Ionășeni, Vf. Câmpului - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.