Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gest şocant al unui bărbat după ce s-a certat cu concubina. A dat drumul la butelie şi a aprins un chibrit

Gest şocant al unui bărbat după ce s-a certat cu concubina. A dat drumul la butelie şi a aprins un chibrit

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Momente tensionate la Varfu Campului, practic trase la indigo cu tragedia din Parcul Tineretului. Un barbat care ameninta ca se sinucide si-a dat foc la casa, nu inainte de a da drumul la gaz. Exact ca in Parcul Tineretului, doi politisti erau la fata locului.

Individul in varsta de 50 de ani si-a anuntat vecinii ca vrea sa se spanzure, dupa ce concubina a plecat de acasa cu copilul de 2 ani. Astazi, barbatul a scris un bilet pe care i l-a dat unui vecin, in care preciza ca el isi da foc la casa si vecinul sa aiba grija si sa fie precaut. Vecinul a sunat la seful de post din comuna Varfu Campului, care a ajuns la fata locului, impreuna cu un coleg. Cand politistii au ajuns la casa individului, acesta s-a baricadat in casa si a dat drumul la gaz, dupa care a dat foc.

Politistul a vrut sa intre in casa pentru a-l scoate pe barbat, insa a fost oprit la timp de colegul sau. Dupa doar cateva secunde a avut loc explozia, iar geamurile locuintei s-au spart, casa fiind cuprinsa de flacari. Agentul de politie a sunat la 112 si a chemat ajutoare inainte de explozie, iar la fata locului au ajuns si pompierii din cadrul Detasamentului Dorohoi. Individul care a dat foc nu a suferit arsuri, insa a fost transportat la spital, intoxicat cu monoxid de carbon.

Vecinii povestesc ca traiesc in teroare, barbatul de 50 de ani fiind cunoscut ca unul care nu munceste si care fura. Sursa: stiri.botosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani