Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Furaje mistuite de flăcări la Dumeni! Pompierii au intervenit pentru stingere - FOTO

Furaje mistuite de flăcări la Dumeni! Pompierii au intervenit pentru stingere - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitați joi, 21 februarie 2019, în jurul orei 13:25, pentru a interveni în satul Dumeni, comuna George Enescu.

Incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112, iar la locul indicat s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu 6 subofițeri și un student.

Până la sosirea pompierilor, SVSU George Enescu împreună cu sătenii au acționat pentru limitarea extinderii focarului. La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta la furajele depozitate în curtea unei case. Pompierii sosiți la locul indicat au localizat incendiul și au intervenit imediat pentru stingerea acestuia, focarul fiind stins în limitele găsite de aceștia, reușindu-se să se elimine probabilitatea de extindere.

În urma incendiului au fost afectate aproximativ două tone de furaje. Cauza producerii incendiului este foc deschis lângă plante furajere. Din câte se pare, un copil de cinci ani s-a jucat cu chibriturile în zona în care erau depozitate furajele.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani