Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Elicopterul SMURD chemat la Dorohoi pentru a prelua o femeie în comă de gradul III

Elicopterul SMURD chemat la Dorohoi pentru a prelua o femeie în comă de gradul III

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

O femeie în vârstă de 62 de ani a fost preluată marți, 30 ianuarie 2018, de un elicopter SMURD de la Dorohoi, acesta aflându-se în comă de gradul III.

Rodica C., din Ibănești, a fost adusă la Spitalul Municipal Dorohoi, în dimineața zilei de marți, 30 ianuarie 2018, de către o ambulanță. Aici, femeia a ajuns cu tensiune 300/160 mm hg, a fost intubată de medici și stabilizată. Din cauza stării grave în care se afla, a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD pentru transportul acesteia la neurochirurgie Iași.

„Pacienta a ajuns în comă de gradul III, la Spitalul Municipal Dorohoi, după ce suferise un accident vascular cerebral. Aceasta a fost stabilizată și s-a solicitat elicopterul SMURD pentru transferul la neurochirurgie Iași.”, a declarat pentru Dorohoi News, dr. Ovidiu Alexa, medic coordonator CPU Dorohoi.
 
Pompierii dorohoieni au fost solicitați pentru a asigura zona în care va ateriza elicopterul și anume suprafața Stadionului Municipal Dorohoi „1 Mai”. Aceștia s-au deplasat prompt la fața locului și au luat toate măsurile conform procedurilor. Totodată, la fața locului au aigurat zona și jandarmii dorohoieni.

Aparatul de zbor a aterizat pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi, în jurul orei 14:30, de unde a preluat-o pe femeie, pentru a o transporta la Iași.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani