Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Două femei din Botoșani, rănite într-un accident produs în Județul Vrancea

Două femei din Botoșani, rănite într-un accident produs în Județul Vrancea

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Două botoșănence au fost rănite într-un accident ce a avut loc pe raza unei comune vrâncene, cele două fiind pasagere într-un autoturism.

Din verificările făcute de polițiști s-a stabilit că un bărbat din Slobozia Bradului, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a fost rănită o femeie care se afla în autoutilitară, și alte două din autoturism. "Pe raza comunei Obrejiţa, un bărbat de 47 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sens opus. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unei femei, de 40 ani, din Slobozia Bradului, pasageră în autoutilitară şi rănirea altor două femei, de 47 ani şi respectiv 18 ani, din Botoşani, pasagere în autoturismul condus regulamentar. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului", se arată într-o informare a IPJ Vrancea

Sursa: Monitorul de Vrancea

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani