Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Două familii la un pas să-şi piardă întreaga agoniseală într-un incendiu

Două familii la un pas să-şi piardă întreaga agoniseală într-un incendiu

Categorie : Local

Două familii din municipiul Botoşani au fost la un pas să-şi piardă întreaga agoniseală într-un incendiu izbucnit miercuri seară şi care a cuprins acoperişurile caselor.

Generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric incendiul s-a extins cu repeziciune de la acoperişul unei case bătrâneşti, la o parte din acoperişul unei locuinţe noi, aflată la o distanţă de cca. jumătate de metru.

Totodată, exista pericolul ca flăcările să se propage şi la bunurile din interiorul celor două imobile, precum şi la o clădire învecinată.

Chemaţi în ajutor, pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Botoşani au intervenit pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, timp de aproape trei ore.

Proprietara casei bătrâneşti a suferit un atac de panică, fiind preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la cca. 86.000 lei

S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 700.000 lei.

Intervenţia a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile care întreţinea arderea şi favoriza extinderea incendiului, precum şi spaţiul îngust dintre construcţii.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani