Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Distracție maximă la piscina semi-olimpică din Dorohoi: Spumă, muzică bună și soare puternic – VIDEO/FOTO

Distracție maximă la piscina semi-olimpică din Dorohoi: Spumă, muzică bună și soare puternic – VIDEO/FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Distracție în toiul verii la Dorohoi, unde s-a inaugurat piscina semi-olimpică din complexul public, construit pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în vecinătatea Sălii Polivalente.

Zeci de dorohoieni au luat cu asalt piscina semi-olimpică sâmbătă, 1 august 2015, imediat după tăierea panglicii de către autoritățile locale.

Dorohoienii vor avea la dispoziție vestiarele și toaletele din cadrul Sălii Poliovalente. În ceea ce privește securitatea, există o firmă de pază specializată pentru asigurarea odrinii și liniștii publice, iar Poliția Municipiului Dorohoi și Poliția Locală Dorohoi va patrula în această zonă.

Totodată există în acest moment 30 de șezlonguri și 30 de umbrele, prețul acestora fiind cuprins în prețul de intrare, iar distribuirea acestora se face pe sistemul „primul venit - primul servit”. În același timp dorohoienii se pot relaxa la patinoarul care este deschis și pe timp de vară  și se poate patina oricând la orice oră sau se pot răcori la tarabele și terasele din imediata apropiere.

„S-a concesionat teren pentru desfacerea unor produse, până la sfârșitul sezonului adică luna septembrie. Începând din anul viitor se va concesiona pentru întreg sezonul.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Evenimentul s-a bucurat de o prezență mare din partea dorohoienilor care abia așteptau să se bălăcească. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO de la eveniment, Click AICI!

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani