Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Deținutul care era anchetat pentru evadare și-a pus capăt zilelor în Penitenciarul Botoșani

Deținutul care era anchetat pentru evadare și-a pus capăt zilelor în Penitenciarul Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Bărbatul de 42 de ani care era anchetat pentru evadare, după ce nu s-a întors, luni, la Penitenciarul Botoșani, nu a suportat să mai stea la închisoare pentru violul pe care îl făcuse.

Dumitru Daniel Grosu, care fusese condamnat definitiv la 15 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol, și-a pus capăt zilelor în noaptea de miercuri spe joi în camera de detenție.

Deținutul executa pedeapsa privativă de libertate în regim semideschis, aflându-se în perioada premergătoare analizei în comisia de liberare condiționată, respectiv luna iulie 2019.

El a fost învoit, duminică, pentru a merge acasă, însă la expirarea permisiei de 24 de ore nu s-a prezentat la locul de detenție. Căutat de Poliție, acesta a fost capturat a doua zi la Ripiceni. El ar fi urmat să execute pedeapsa întreagă, dar și să primească o nouă condamnare pentru evadare.

În noaptea de miercuri spre joi, Grosu Dumitru Daniel și-a pus însă capăt zilelor. Se afla singur în celulă, în carantină, și se pare, cu ajutorul unui accesoriu vestimentar, o eşarfă, s-a spânzurat de gratiile celulei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani