Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Delgaz Grid modernizează anul acesta 6 kilometri din rețeaua de gaz din județul Botoșani

Delgaz Grid modernizează anul acesta 6 kilometri din rețeaua de gaz din județul Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Cele mai ample lucrări se vor desfășura în municipiul Botoșani, valoarea totală a investițiilor din județ fiind de circa 2,4 milioane de lei; 

Compania noastră și-a propus pentru acest an lucrări de modernizare și extindere a sistemului de distribuție a gazelor naturale din județul Botoșani, una dintre acestea fiind înlocuirea conductelor și branșamentelor de pe străzile Primăverii, Octav Onicescu, Curcubeului, Vârnav, Scipione Bădescu și Dimitrie Brândză din municipiul Botoșani, pe o lungime de aproximativ 5,5 km. 

„Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”, declară Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid. 

Anul trecut, compania Delgaz Grid a investit în jud. Botoșani aproximativ 1,5 milioane lei pentru înlocuirea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 2.600 m, precum și pentru extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale cu 1.000 m.

În 2019, Delgaz Grid a investit peste 210 milioane lei, în special pentru modernizarea a 340 kilometri de conducte și branșamente gaz.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani