Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Coşuri de gunoi şi bănci noi în parcurile din Botoşani

Coşuri de gunoi şi bănci noi în parcurile din Botoşani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

200 de bănci, care vor fi achiziţionate cel mai probabil de la societatea Electroalfa Botoşani, vor fi montate pe pietonal şi în parcurile din municipiul Botoşani. Băncile vor fi mult mai rezistente şi mai deosebite decât cele care sunt în prezent. O astfel de bancă va costa municipalitatea peste 500 lei. La licitaţia pentru achiziţionarea de mobilier stradal s-au prezentat trei firme, respectiv Electroalfa din Botoşani, o firmă din Suceava şi una din Reşiţa.

Am avut licitaţia pentru bănci, coşuri de gunoi şi stâlpi pentru delimitarea trotuarelor şi pentru panouri afişat. Am făcut o primă evaluare a ofertelor tehnico-economice şi cele financiare. Am analizat tehnic, pentru ca vrem să luăm şi calitate şi la un preţ bun şi probabil, Electroalfa va fi desemnat câştigătoarea licitaţiei. Este o achiziţie de peste 200 de bănci în primul anul, pentru că este vorba de un contract pe trei ani, un contract prin care anul acesta vor fi achiziţionate minim 200 de bănci, peste 500 de coşuri de gunoi, 20 de panouri de afişaj“, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă, citat de botosaninews.

Pentru anul acesta au fost alocate 200.000 lei pentru achiziţia de mobilier stradal nou. Băncile care există deja pe pietonale şi parcuri vor fi distribuite în alte locuri din oraş. Recent, au mai fost montate bănci pe Calea Naţională şi urmează şi în zona industrială.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani