Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Consiliul Județean Botoșani anunță finalizarea construcției stațiilor de transfer și a platformelor pentru punctele de colectare

Consiliul Județean Botoșani anunță finalizarea construcției stațiilor de transfer și a platformelor pentru punctele de colectare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Consiliul Judeţean Botoşani organizează o conferință de presă cu privire la finalizarea Contractului de Lucrări nr. 2, referitor la  „Construirea stațiilor de transfer și a platformelor pentru punctele de colectare a deșeurilor” din cadrul proiectului „Sistem Integrat de Management al Deşeurilor în Judeţul Botoşani”, cofinanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial „Mediu” (POS Mediu) - Axa Prioritară 2, Domeniul Major de Intervenție 1 „Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deșeurilor și reabilitarea siturilor istorice contaminate”, proiect care se derulează pe o perioadă de 57 de luni cu finalizare la data de 21.08.2015, având o valoare totală de 143.068.697 lei fără TVA.

Evenimentul va avea loc joi, 6 Martie 2014, ora 10:00, la sediul Consiliului Județean Botoșani, în sala de ședințe Ștefan Luchian, situată la etajul 1 al instituției.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea unui sistem durabil de gestionare a deșeurilor cu reducerea impactului asupra mediului în județul Botoșani, prin îmbunătățirea serviciului de gestionare a deșeurilor și reducerea numărului de depozite neconforme existente, în conformitate cu practicile și politicile Uniunii Europene.

Contractul de lucrări în cauză a presupus construirea a două stații de transfer la Săveni și Ștefănești și amenajarea punctelor publice de colectare la stațiile de transfer de la Dorohoi și Flămânzi, precum și construcția a 1318 platforme de colectare pe teritoriul  județului Botoșani, având valoarea de 14.288.554,57 lei fără TVA.

Lucrările au fost realizate de către Asocierea S.C. TEHNIC - ASIST S.R.L (Lider de asociere) și HEILIT Umwelttechnick GmbH Departament Chemitz. Perioada de derulare a contractului a fost de 23 luni, cu finalizare la data de 13.12.2013.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani