Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Concert excepțional susținut de Vali Boghean Band, Marcel Pavel și ADDA la Zilele Municipiului Dorohoi 2019 – FOTO

Concert excepțional susținut de Vali Boghean Band, Marcel Pavel și ADDA la Zilele Municipiului Dorohoi 2019 – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Ultima seară a Zilelor Municipiului Dorohoi, 29 septembrie 2019, a adus în fața publicului artiști de excepție ce au impresionat publicul prin show-uri de muzică live susținute de Vali Boghean Band, Marcel Pavel și ADDA.

Tocmai de pe plaiuri basarabene, Vali Boghean și trupa lui au adus la Dorohoi ritmuri și melodii cu diferite influențe, impresionând prin diversitatea sentimentelor pe care acestea le-au creat în sufletele spectatorilor. Artiștii moldoveni au fost primiți cu multe aplauze și voie bună.

„Am mai fost la Dorohoi, însă cu trupa e prima dată. E o mare bucurie că am prins lume atât de multă, „grămăjoară”, cum spunem noi. De pe scenă a fost foarte bine, dar și publicul trebuie să decidă asta. Am avut parte de o scenă bună, un sunet bun, o dispoziție frumoasă, organizare și primire de excepție, iar asta pentru artist contează și ajută mult. Noi suntem cei ce cred că mai devreme sau mai târziu unirea se va întâmpla, granițele se vor rupe, iar acesta este mesajul pe care noi îl transmitem, pentru care luptăm și pe care îl găsiți în multe dintre cântecele noastre.”, a declarat Vali Boghean, în exclusivitate pentru Dorohoi News.

Seara a continuat alături de Marcel Pavel, care deja se afla aproape de inimile publicului dorohoian, lucru dovedit și de relația specială creată de interpret cu spectatorii. La îndemnurile artistului, dorohoienii au cântat și s-au distrat pe melodiile bine-cunoscute ale acestuia, menținând o atmosferă cu adevărat inedită.

O altă artistă ce s-a făcut plăcută printre dorohoieni este DYA, ale cărei hituri au fost fredonate ani întregi. Artista împreună cu dansatoarele sale au creat o atmosferă uimitoare. Adda, ultima artistă dar cu siguranță nu cea din urmă, a reușit să rezoneze cu publicul și i-a captat pe aceștia făcându-i să cânte și să danseze pe toate piesele ei, aducând astfel bucurie pe chipurile tuturor dorohoienilor.

Astfel, seara, dar și manifestațiile organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Dorohoi au luat sfârșit, având, ca de obiecei, un final de succes.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani