Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Centru de Informare Turistică inaugurat la Dorohoi

Centru de Informare Turistică inaugurat la Dorohoi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Primăria Municipiului Dorohoi a organizat marți, 15 decembrie 2015, o conferință de presă la Casa Municipală de Cultură Dorohoi.

Această conferință a fost organizată cu ocazia finalizării proiectului „Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Dorohoi” Cod SMIS 52926, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 - Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul major de intervenţie 5.3 - „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică "Operaţiunea Crearea Centrelor Naţionale de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) şi dotarea acestora în care Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice și Organismul Intermediar pentru turism este reprezentat de Direcția Gestionare Fonduri Comunitare pentru Turism.

În cadrul conferinței de presă s-au prezentat detaliile privind investiția finanțată și activitățile care au fost derulate în cadrul proiectului.

După conferința de presă organizată în cadrul Casei Municipale de Cultură Dorohoi, s-a făcut deplasarea pe strada 1 Decembrie, în Parcul „Grădina de Vară”, unde se află clădirea Centrului de Informare Turistică Dorohoi. Aici, oficialitățile locale au tăiat panglica și au deschis oficial Centrul de Informare Turistică Dorohoi.

Obiectivul general al proiectului a fost promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare în Municipiul Dorohoi pentru creșterea atractivității turismului, proiectul având o valoare totală de 600.482,55 lei.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani