ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Caz tragic la Dorohoi! Bărbat în vârstă de 38 de ani găsit decedat pe marginea străzii - FOTO

Caz tragic la Dorohoi! Bărbat în vârstă de 38 de ani găsit decedat pe marginea străzii - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Caz tragic petrecut în dimineața zilei de 22 decembrie 2018, pe strada Colonel vasiliu din Dorohoi. Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost găsit decedat pe marginea străzii.

Un șofer al unui camion de transport lemne a sesizat autoritățile prin numărul de urgență 112 de faptul că pe strada Colonel Vasiliu se află o persoană întinsă pe marginea drumului. Acesta a povestit că l-a observat pe bărbat întins pe jos și a oprit de urgență pentru a vedea ce se întâmplă.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție și un echipaj de ambulanță, însă pentru P.N.G. în vârstă de 38 de ani, a fost prea târziu, acesta fiind de-a dreptul înghețat. Din primele informații, bărbatul era cunoscut ca fiind bolnav, epileptic. Cel mia probabil, acesta a ieșit din curte, a traversat strada și a suferit o criză de epilepsie și a căzut pe marginea drumului. Ulterior, la fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Medicina Legală care l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la spital pentru efectuarea autopsiei.

În continuare se fac cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale producerii decesului, până la sosirea rezultatului de la medicii legiști.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani