Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Caz șocant! Un copil a paralizat după o plimbare prin Parcul Mihai Eminescu

Caz șocant! Un copil a paralizat după o plimbare prin Parcul Mihai Eminescu

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Copilul în vârstă de șapte ani, care în urmă cu câteva zile a ajuns la spital, după ce a fost rănit de o creangă în timp ce se plimba prin Parcul Mihai Eminescu, va avea nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare.

Potrivit medicului Constantin Tudorache, de la Secția de Pediatrie, copilul a suferit o paralizie la umărul drept, fiind un caz rar chiar și pentru medici, care nu își pot explica cu exactitate ce a produs această paralizie.

„Copilul a făcut paralizie totală la umăr, este o afecțiune postraumatică pe care o întâlnesc pentru prima dată, fără să aibă fractură de umăr. L-am primit ieri, este un caz rar întâlnit pentru mine și este cu un prognostic rezervat. Tratamentul este de lungă durată, dar eu sper că va fi bine, organismul este tânăr. Pentru mine este o paralizie foarte stupidă, să mergi prin parc să te plimbi. Dacă ar fi fost elemnetul de fractură ar fi înțepat un fragment osos. Este psobili ca șocul de moment să îi fi produs această paralizie. Este primul caz de factura asta pe care îl am", a precizat medicul Constantin Tudorache, citat de stiri.botosani.ro.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani