Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Caz ca în filme! Și-a stropit concubina cu benzină și i-a dat foc, dar a ajuns să ardă și el ca o torță

Caz ca în filme! Și-a stropit concubina cu benzină și i-a dat foc, dar a ajuns să ardă și el ca o torță

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un caz șocant a avut loc astăzi, în comuna Vorona județul Botoșani. Un bărbat de 50 de ani și-a stropit concubina cu benzină și i-a dat foc, dar a ajuns să ardă și el ca o torță. Mai mult, flăcările s-au extins în locuința celor doi și au acaparat mai multe bunuri.

În această seară, în jurul orei 18.05, un bărbat de 50 de ani a șocat autoritățile, după ce și-a stropit concubina cu benzină și i-a dat foc. Femeia de 43 de ani a fost stropită cu benzină după care i-a dat foc. În scurt timp, au luat foc și bunuri din camera respectivă, focul extinzându-se inclusiv asupra autorului.

În urma celor întâmplate, ambele persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Pentru moment, nu se știe ce anume l-a făcut pe bărbatul de 50 de ani să apeleze la un asemenea gest extrem.

La fața locului s-a deplasat echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigții Criminale, pentru cercetarea și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit reprezentanților IPJ Botoşani, cele două persoane nu sunt cunoscute cu istoric din punctul de vedere al stărilor conflictuale sau altor situații de violență în familie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani