Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
BULUCEALĂ LA TIGĂI. Sute de oameni s-au călcat în picioare la deschiderea complexului comercial „NEST Dorohoi” – FOTO

BULUCEALĂ LA TIGĂI. Sute de oameni s-au călcat în picioare la deschiderea complexului comercial „NEST Dorohoi” – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

După ce noul complex comercial „Retail Park Nest Dorohoi” a fost inaugurat miercuri în prezența oficialităților locale și județene, joi, 31 august 2017, aecsta și-a deschis porțile tuturor clienților.

Cele patru branduri de top, Altex, Deichmann, TXM și Pepco, au deschis oficial astăzi magazinele și și-au așteptat clienții cu zeci de oferte, promoții și surprize.

La eveniment au fost prezenți sute de oameni, care au venit ori din curiozitate, ori din dorința de a-și achiziționa produsele favorite la un preț mai avantajos. Ca de fiecare dată, la toate marile deschideri de magazine, piesa de rezistență au fost tigăile la prețul de 10 lei, ofertă a magazinului Altex. Pentru acestea și u numai, zeci de oameni s-au „luptat” să ajungă primii la produsele dorite din toate cele patru mari magazine.

„Ne bucurăm că am ales să deschidem primul parc de retail sub conceptul Nest în Dorohoi. Suntem foarte mulțumiți, iar prezența a fost peste așteptări. Toată lumea este fericită și chiriașii sunt mulțumiți de condiții. În primele două ore de la deschiderea complexului comercial NEST Dorohoi, conform chiriașilor, au fost încasări de zeci de mii de lei.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Andrei Rați, Country Manager RC Europe în România. 

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani