Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bărbatul dispărut în apele unui iaz din Corlăteni a fost găsit și declarat decedat

Bărbatul dispărut în apele unui iaz din Corlăteni a fost găsit și declarat decedat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Misiune dificilă a pompierilor dorohoieni care au făcut echipă cu scafandrii din Botoșani și Suceava. După aproximativ trei pre de căutări, bărbatul dispărut în apele unui iaz de pe raza comunei Corlăteni, a fost găsit.

Imediat după ce acesta a fost scos din apă s-au început procedurile de resuscitare a echipajului cu medic de pe Terapie Intensivă Mobilă SMURD. După mai bine de 40 de minute bărbatul a fost declarat decedat.

Din primele informații, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și cel mai probabil a suferit un infarct, având în vedere că acesta nu avea apă în plămâni.

„Am fost solicitați să intervenim pentru căutarea și degajarea unei posibile persoane înecate dintr-un iaz de pe raza comunei Corlăteni. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, însumând un număr de 17 subofițeri și doi ofițeri, care au început imediat căutările acestuia. După aproximativ trei ore, bărbatul a fost găsit, s-au aplicat procedurile de resuscitare, însă acesta nu a mai răspuns manevrelor.”, a declarat pentru Dorohoi News, lt. col. Sorin Barbacariu, comandant Detașament de Pompieri Dorohoi.

Se continuă cercetarile pentru stabilirea cauzelor exacte și a împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Reamintim faptul că pompierii dorohoieni au fost puși în alertă vineri, 18 august 2017, în jurul orei 13:45, cu privire la faptul că un bărbat a dispărut în apele unui iaz de pe raza comunei Corlăteni.

Echipajele de intervenție s-au deplasat la fața locului și au început căutările bărbatului. Din informațiile primite de la martorii oculari, Constantin R., în vârstă de 58 de ani, a vrut să treacă înot pe partea cealaltă a iazului unde avea animalele la pășunat. După ce a înotat câțiva zeci de metri cei de pe mal nu l-au mai văzut și nici nu a mai ieșit pe uscat, fapt pentru care au sunat la numărul de urgență 112 și au cerut ajutorul.

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani