Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bărbat în stare critică după ce a căzut dintr-un copac. Elicopterul SMURD chemat la Dorohoi!

Bărbat în stare critică după ce a căzut dintr-un copac. Elicopterul SMURD chemat la Dorohoi!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un bărbat în vârstă de 78 de ani a ajuns astăzi, 3 iulie 2017, la Spitalul Municipal Dorohoi cu multiple traumatisme.

Dumitru A., din Alba, comuna Hudești, a fost adus de ambulanță la Spitalul Municipal Dorohoi, după ce, aceasta a căzut dintr-un copac, de la o înălțime de aproximativ trei metri. Acesta a primit primele îngrijiri medicale şi a fost solicitat ajutorul elicopterului SMURD.

„Pacientul a ajuns la Spitalul Municipal Dorohoi în stare gravă, cu politraumatisme, printre care fracturi costale dreapta-stânga, hemotorax și contuzii hemoragic fronto-parietal bilateral. Pacientul este conștient, stabil hemodinamic și s-a solicitat elicopterul SMURD pentru transferul de urgență la Iași.”, a declarat pentru Dorohoi News, dr. Mariana Carp, medic SJA Botoșani.

Pompierii dorohoieni au fost solicitați pentru a asigura zona în care va ateriza elicopterul și anume suprafața Stadionului Municipal Dorohoi „1 Mai”. Aceștia s-au deplasat prompt la fața locului și au luat toate măsurile corespunzător procedurilor.

Aparatul de zbor a aterizat pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi, în jurul orei 13:55, de unde l-a preluat pe bărbat, pentru a-l transporta la Iași.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani