Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoritățile din Dorohoi puse pe drumuri de un scandalagiu care și-a dat foc la haine în fața casei

Autoritățile din Dorohoi puse pe drumuri de un scandalagiu care și-a dat foc la haine în fața casei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Autoritățile din municipiul Dorohoi au fost puse pe jar marți, 19 aprilie 2016, de către un dorohoian scandalagiu, care și-a incendiat câteva haine în fața propriei locuințe.

Constantin L., de pe strada Prunului din Dorohoi, cunoscut de către vecini și de către autorități din pricina faptului că a mai recurs la scandaluri similare, a mobilizat autoritățile în dimineața zilei de marți.

La fața locului s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi și un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă care au constatat faptul că incendiul era stins și se discuta la poartă cu scandalagiul. Pompierii au intervenit doar pentru asigurarea de faptul că nu mai există niciun focar pentru a pune în pericol zona.”, a declarat pentru Dorohoi News, Tureatcă Sorin, plutonier adjutant în cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

La sosirea pompierilor, incendiul era stins și nu se manifestau semne ale unui alt focar, iar polițiștii negociau cu acesta pentru a se potoli și pentru a înceta cu astfel de manifestări. Constantin L. a fost, în cele din urmă, urcat în mașina poliției și transportat la Sediul poliției pentru aplicarea sancțiunilor legale.

„Scandalul a fost aplanat de către aganții sosiți la fața locului, iar persoana în cauză a fost adusă la sediul Poliției municipiului Dorohoi. Acesta este cunoscut cu astfel de manifestări, având în vedere și faptul că aseară (n.r. luni, 18 aprilie 2016) acesta a fost dus la Spitalul municipal Dorohoi pentru un eveniment similar. Scandalagiul a fost sancționat conform legii 61 cu amendă contravențională pentru tulburarea liniștii publice.”, a declarat pentru Dorohoi News, comisarul șef Marcel Prichici, șeful Poliției municipiului Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani