Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autorii uneia dintre cele mai odioase crime din Botoșani, condamnați definitiv

Autorii uneia dintre cele mai odioase crime din Botoșani, condamnați definitiv

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Autorii uneia dintre cele mai odioase crime petrecute în ultimul an la Botoșani și-au primit vineri, 8 noiembrie 2019, pedeapsa definitivă din partea magistraților Curții de Apel Suceava.

Este vorba de cei doi tineri care au ucis un bătrân pentru un sac de făină au fost condamnați, vineri, definitiv, la câte 13 ani și opt luni de închisoare. Alexandru Petru Roman, în vârstă de 21 de ani, și Iulian Gabriel  Buțura, în vârstă de 20 de ani, au primit câte o pedeapsă de 12 ani de închisoare pentru infracțiunea de omor, dar pentru că mai aveau condamnări neexecutate au primit un spor de pedeapsă de un an și opt luni fiecare, astfel încât vor sta după gratii câte 13 ani și opt luni.

În septembrie, magistrații de la Tribunalul Botoșani au aplicat această pedeapsă celor doi criminali, însă aceștia au contetsta decizia. Vineri, Curtea de Apel Suceava a respins apelurile celor doi, menținând sentința inițială. Vă reamintim că pe 30 ianuarie 2019, cei doi dintre tineri, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, s-ar fi deplasat la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 81 de ani, din comuna Cristineşti, de unde ar fi sustras un sac cu făină, aplicându-i victimei mai multe lovituri.

În urma raportului de expertiză întocmit în cauză, s-a stabilit că acestea au condus la decesul bărbatului. Sursa: botosaninews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani