Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Atmosferă de neuitat cu Dorian Popa și Mario Fresh în prima seară a Zilelor Municipiului Dorohoi 2019 - FOTO

Atmosferă de neuitat cu Dorian Popa și Mario Fresh în prima seară a Zilelor Municipiului Dorohoi 2019 - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Trei zile de concerte, activități culturale, mici și bere, în cadrul Zilelor municipiului Dorohoi 2019. Pentru unii motiv de bucurie și petrecere, pentru alții motiv de nemulțumire și comentarii răutăcioase, sărbătoarea a adus, pe scena amplasată în spatele supermarketului Penny, artiști locali în plină ascensiune dar și artiști consacrați, cunoscuți în toată țara.

Atmosfera a fost a începând cu ora 17:30, când interpreții de muzică populară au realizat un spectacol de zile mari, în care oameni de toate vârstele au putut să cânte simultan cu artiștii prezenți pe scenă sau să încingă o horă, așa cum se cuvine. Toată lumea a trăit la maxim clipa, bucurându-se de momentele inedite petrecute în compania celor dragi, dar și a celor invitați la zilele orașului Dorohoi. De asemenea, cei prezenți au putut admira și straiele naționale pe care aceștia le purtau cu mândrie.

Astfel, adolescenți dornici să-i audă pe Dorian Popa, Mario Fresh sau Lino Golden, dar și dorohoieni vârsta a doua și chiar a treia s-au bucurat de vremea frumoasă de sâmbătă, participând la spectacolul prezentat cu ocazia Zilelor Municipiului Dorohoi 2019. Cei mai bucuroși au fost tinerii care au cântat și au dansat pe melodiile aflate în topuri vara aceasta. După recitalul lui Mario Fresh, pe scenă a urcat Dorian Popa, care a coborât chiar lângă public și a cântat împreună cu fanii lui.

Zilele Dorohoiului se vor încheia astăzi, când, de la 16.00, pe scenă va urca grupul Voces coordonat de Paul Ciprian Mihai, Ansamblul „Mugurelul”, Georgiana Spînu și Ligh Band, iar de la 18.00 începe va avea loc un spectacol cu Dya, Vali Boghean Band, Marcel Pavel și ADDA.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani