Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Angajat al Urban Serv mort în timpul serviciului. I s-a făcut rău în cimitir

Angajat al Urban Serv mort în timpul serviciului. I s-a făcut rău în cimitir

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un angajat al societății Urban Serv a murit, joi la amiază, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la serviciu.

Salariatul SAPARIUC PETRU, în vârstă de 50 ani, angajat ca gropar la Societatea Comercială URBAN SERV S.A. Botoşani, în jurul orei 11:30 în timp ce executa lucrări de curăţenie în incinta cimitirului “ETERNITATEA” situat în Municipiul Botoşani, i s-a făcut rău şi a căzut pierzându-şi cunoştinţa.

Fiind observat de o persoană aflată întâmplător la faţa locului, acestuia i s-a acordat primul ajutor până la venirea ambulanţei şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde în timpul manevrelor de resuscitare a decedat, în jurul orei 12.50.

Cercetarea evenimentului va fi efectuată de către inspectorii de muncă din Cadrul compartimentului   Securitate şi Sănătate în Muncă al Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, care vor stabili circumstanţele şi cauzele producerii acestuia, conform prevederilor Legii  nr. 319 din 2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă actualizată şi H.G. 1425 din 2006 actualizat, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani