Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ambulanţe noi dotate cu echipamente moderne pentru judeţul Botoşani

Ambulanţe noi dotate cu echipamente moderne pentru judeţul Botoşani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Straţia Judeţeană de Ambulanţă din Botoşani a fost dotată cu noi ambulanţe. La începutul acestui an au fost primite încă patru ambulanţe noi printr-un program de investiţii al Ministerului Sănătăţii.

Staţia Judeţeană de Ambulanţă din Botoşani şi-a înoit parcul auto. După ce aproape un deceniu ambulanţierii au fost nevoiţi să se descurce cu rable, unele cu peste un milion de kilometri parcurşi, Staţia de Ambulanţă din Botoşani a primit un nou lot de maşini noi.

Este vorba despre şapte ambulanţe dotate cu echipamente moderne trimise printr-un program de investiţii al Ministerului Sănătăţii. Sunt patru ambulanţe marca Volkswagen şi trei marca Renault. O parte din aceste ambulanţe vor ajunge la substaţiile din judeţ, mai ales acolo unde sunt folosite maşini foarte vechi. Înoirea parcului auto a început în 2018 atunci când judeţul Botoşani a primit 12 ambulanţe noi. Singura problemă rămâne calitatea drumurilor din judeţul Botoşani care distrug maşinile de ambulanţă obligate să circule cu viteză pentru a ajunge la pacienţi. Sursa: adevarul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani