Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Află cine este noul președinte al Asociației Comunelor din România – filiala județeană Botoșani

Află cine este noul președinte al Asociației Comunelor din România – filiala județeană Botoșani

Întrunit în ședința de lucru a Consiliului Director al filialei județene Botoșani a Asociației Comunelor din România, având în vedere reorganizarea solicitată și aprobată de către Comitetul de conducere, Primarul comunei Ibănești, dl. ing. Romică Magopeț a fost ales Președinte.

Primarul comunei Ibănești mulțumește fostului președinte al ACOR Botoșani, domnului Ungureanu Aurel pentru activitatea desfășurată și Comitetului Director pentru votul unanim și încrederea acordată și consideră că această alegere „este un vot dat pentru o mai mare responsabilitate, pentru o mai mare implicare în rezolvarea problemelor.”

„În același timp îi asigur pe toți primarii de rezolvarea problemelor administrative, sociale în cadrul legal, dar în același timp îi asigur de extinderea funcționării pe toate palierele în funcție de indicatorii de performanță. Asociația trebuie să funcționeze după niște principii clare, să promovăm valorile fundamentale statutare pentru că experiența și situația actuală ne obligă să promovăm numai calitatea și responsabilitatea.”, a adăugat dl. ing. Romică Magopeț.

Filiala ACOR Botoșani desfășoară activitate de utilitate publică în interesul general al colectivităților locale din județ. Asociația promovează forme de colaborare și întrajutorare reciprocă a comunelor membre în oricare dintre domeniiile: administrativ, economic, financiar, social, cultural și instituțional și organizează pe principii de eficiență, eficacitate și economicitate în baza unui acord de cooperare cu comunele din județ, activități stabilite prin lege ca atribuții ale autorităților administrației publice locale în diverse domenii, cum ar fi: auditul public intern, urbanismul, amenajarea teritoriului și autorizarea lucrărilor de construcții etc.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani