Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dosar penal pentru o dorohoiancă de 25 de ani care a prezentat acte false polițiștilor de frontieră

Dosar penal pentru o dorohoiancă de 25 de ani care a prezentat acte false polițiștilor de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, judeţul Botosani, au întocmit dosar penal unei femei, care a prezentat la control documente expirate pentru autoturismul pe care îl conducea.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit în localitatea Pomârla, judeţul Botoşani, în data de 14 septembrie 2015, în jurul orei 17.50, un autoturism marca Hyundai Coupe, înmatriculat în Franţa, condus de Panseluţa D., în vârstă de 25 de ani, cetăţean român.

La controlul specific, femeia a prezentat certificatul de înmatriculare în care era aplicat talonul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice pentru autoturism precum şi asigurarea auto obligatorie. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că inspecţia tehnică periodică este expirată din ianuarie 2012, iar asigurarea auto este expirată din aprilie 2015.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele Panseluţei D. lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui auto înmatriculat în alt stat fără drept de circulaţie în România.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani