Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Adăpost de animale din Corlăteni, incendiat din joacă de un copil

Adăpost de animale din Corlăteni, incendiat din joacă de un copil

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un copil de 10 ani din satul Vlădeni, comuna Corlăteni, a incendiat din joacă adăpostul de animale din gospodăria părinţilor. Incendiul s-a produs duminică dimineaţă.

Speriat că şi-ar putea pierde întreaga agoniseală în flăcări, proprietarul a solicitat sprijinul pompierilor. Apelul de ajutor a fost înregistrat puţin înainte de ora 10.00. La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă, precum şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea adăpostul de animale, existând pericolul ca flăcările să se extindă la construcţiile din gospodărie. O bovină care era legată în grajd era moartă.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit 15 pompieri militari şi voluntari, aproape o oră. Flăcările au distrus o parte din anexă, precum şi trei tone de furaje aflate în interior, pagubele fiind estimate la cca. 4.000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 60.000 lei.

I.S.U. Botoşani recomandă locuitorilor judeţului să-şi supravegheze copiii în permanenţă şi să nu lase la îndemâna lor mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).

Etichete: , , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani