Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident! Un jandarm din Botoșani a intrat cu mașina într-o autospecială de poliție

Accident! Un jandarm din Botoșani a intrat cu mașina într-o autospecială de poliție

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un jandarm din Botoșani, aflat în timpul liber, a produs un accident rutier, sâmbătă dimineață, pe DN 29, pe raza localității sucevene Dumbrăveni. Un echipaj format din doi polițiști din cadrul Postului de Poliție Dumbraveni a fost direcționat sa intervină în cazul unei persoane care se manifesta violent pe raza localității Plopeni. Echipajul de poliție s-a deplasat spre locul intervenției cu folosirea semnalelor acustice si luminoase pe DN29.

La intersecția cu un drum secundar, un șofer de 44 de ani, care circula cu o mașină de Botoșani,  nu a acordat prioritate de trecere autospecialei, intrând în coliziune ușoară. Autospeciala a fost proiectată în afara părții carosabile si a lovit violent gardul unui imobil. A rezultat rănirea șoferului autospecialei, respectiv a unui agent de 44 de ani. Colega de patrula de 28 de ani nu a suferit leziuni. Agentul a fost transportat la spital urmând a-i fi prelevate si probe biologice de sânge.

„Cauza va instrumentată prin unitatea de parchet militar având în vedere calitatea persoanei care se face vinovată de producerea accidentului”, a precizat cms sef Epureanu Ionuț, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani