Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident spectaculos: A rămas fără o portieră după o plimbare pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi - FOTO

Accident spectaculos: A rămas fără o portieră după o plimbare pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Accident de circulație spectaculos produs marți, 1 decembrie 2015, în jurul orei 14:00, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi.

Din primele cercetări se pare că un autoturism Opel, condus de un tânăr din Dorohoi, a pătruns pe Bulevardul Victoriei, de pe strada Locotenent Popescu, fără să se asigure.

Acesta nu a cedat trecerea unui autoturism ce se deplasa pe sensul de coborăre al Bulavardului Victoriei și a intrat în coliziune cu acesta. În urma coliziunii, portiera din stănga-spate a autoturismului impactat a fost pur și simplu smulsă. Deși în autoturism se aflau trei persoane, niciuna nu a fost rănită, toți alegându-se cu o mare sperietură.

„Este vorba de o coliziune fără victime, soldată doar cu pagube materiale. În urma cercetărilor s-a reținut permisul primului conducător auto, pentru neacordare de prioritate.”, a declarat pentru Dorohoi News, comisar șef Marcel Prichici, șeful Poliției municipiului Dorohoi.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii dorohoieni, tânărul șofer care nu a acordat prioritate a rămas fără permis.

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani