Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică la meciul dintre F.C.Botoşani şi Petrolul Ploieşti

Jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică la meciul dintre F.C.Botoşani şi Petrolul Ploieşti

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va asigura ordinea şi liniştea publică la meciul de fotbal disputat de F.C. Botoşani, miercuri, 2 decembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe teren propriu, în compania echipei Petrolul Ploieşti, în cooperare cu efective de poliţie, pompieri, poliţie locală şi  reprezentanţi ai firmelor de securitate care asigură măsuri de ordine în interiorul stadioanelor.

Susţinătorii echipelor, care au interdicţie de a pătrunde pe stadioane la meciurile de fotbal, în urma sancţiunilor contravenţionale complementare primite pentru încălcarea prevederilor legii nr.4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei la competiţiile sportive, vor fi ,,aşteptaţi” de jandarmi la porţile de acces pe stadion, pentru a nu li se permite intrarea.

Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină la stadion din timp, încă de la deschiderea porţilor de acces, pentru a fi evitată aglomeraţia în zonele de intrare şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea duce la manifestări violente.

Reamintim spectatorilor că le este interzis să pătrundă în incinta stadionului sub influenţa băuturilor alcoolice sau să consume băuturi alcoolice în incinta acestuia,  persoanele care săvârşesc aceste fapte fiind pasibile de a fi sancţionate cu amendă cuprinsă între 250 - 750 lei sau cu prestarea a 100 -150 ore de activităţi în folosul comunităţii, precum şi cu sancţiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de 6 luni.

De asemenea, spectatorii au obligaţia de a se supune controlului corporal preventiv şi al bagajelor efectuat de către forţele de ordine la intrarea pe stadion, scopul acestuia fiind de a nu permite intrarea cu obiecte contondente care ar putea fi folosite la săvârşirea unor fapte cu violenţă îndreptate împotriva jucătorilor, oficialilor, spectatorilor sau forţelor de ordine.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani