Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Strădania” i-ar fi fost răsplătită cu cinci lei

„Strădania” i-ar fi fost răsplătită cu cinci lei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un echipaj de jandarmi care acţiona în zona Pieţei Centrale a municipiului Botoşani a observat, în ziua de 28 noiembrie 2015, în jurul orei 12:00, la ieşirea dintr-o alee care face legătura între piaţă şi str. Calea Naţională, o femeie  care a sustras un portofel.

Jandarmii au intervenit imediat şi au reţinut făptuitoarea, deşi aceasta a abandonat portofelul la vederea forţelor de ordine.

Femeia a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, unde i-au fost întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt”.

,,Strădania”  femeii ar fi fost ,,răsplătită” cu doar cinci lei, sumă de bani care se afla în portofel, alături de actele de identitate ale proprietarului de drept, dacă nu ar fi fost depistată la timp de jandarmi.

Codul Penal reglementează furtul ca fiind luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, fapta fiind pedepsită cu închisoare de la şase luni la trei ani sau cu amendă.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani