Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident rutier spectaculos pe DN Botoșani – Dorohoi. Un BMW a ieșit în decor după care șoferul a rupt-o la fugă

Accident rutier spectaculos pe DN Botoșani – Dorohoi. Un BMW a ieșit în decor după care șoferul a rupt-o la fugă

Categorie : Local

Un accident rutier spectaculos a avut loc, marti la amiaza, pe drumul national Botosani - Dorohoi, in apropiere de localitatea Leorda.

Un autoturism marca BMW, inmatriculat in Bulgaria, se deplasa pe drumul national, iar in apropiere de podul unde se efectueaza lucrari la reteaua de apa, imediat dupa o curba la dreapta, soferul a pierdut controlul volanului si a trecut prin balustrada de protectie a podului, dupa care a sarit peste paraul Izvor si a aterizat peste niste copacei de pe marginea drumului, asta dupa ce s-a dat peste cap. Barele de protectie ale podului au fost aruncate la peste 50 de metri distanta.

Angajatii care efectueaza lucrari la reteaua de apa de la Nova Apaserv au ramas socati cand au vazut praful ce se ridica in zona si s-au grabit sa vada daca exista vreun supravieturilor. Ca prin minune, soferul si un alt pasager nu au patit nimic.

Mai mult de atat, acestia au iesit din masina si au rupt-o la fuga, cerandu-le martorilor sa nu cheme politia pentru nu au patit nimic. Martorii au sunat la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj de politie. Conducatorul auto are la dispozitie 24 de ore pentru a se prezenta la cea mai apropiata sectie de politie. Sursa: dorohoinews.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani