Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident înfiorător: Doi morți după manevra inconștientă a unui șofer „E dezastru, e scos şi motorul afară”

Accident înfiorător: Doi morți după manevra inconștientă a unui șofer „E dezastru, e scos şi motorul afară”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Accident înfiorător vineri seară pe şoseaua de centură a municipiului Iaşi. O tânără şoferiţă, care circulă regulamentar, a pierit într-un accident provocat de un şofer care a vrut să o depăşească.

Manevra l-a costat viaţa şi pe şoferul teribilist, care a ajuns pe contrasens şi s-a izbit frontal de o dubă. Însă impactul l-a aruncat în faţa maşinii condusă de tânără. Fata nu a avut nici o şansă.

Şoferul vinovat de producerea accidentului conducea pe centura municipiului Iaşi, când, la un moment dat, s-a angajat într-o depăşire periculoasă, ajungând pe contrasens. Acolo, s-a izbit frontal de o dubiţă care circulă regulamentar.

Șoferul dubei: „Deodată din deal îmi vine maşina, săgeata înspre mine. Şi în ultima secundă am încercat să evit. Pe sensul meu mi-a intrat în plin, în plin. Fiind pe curbă, ceaţă.”

La o fracţiune de secundă, maşina pe care tocmai o depăşise, condusă de o tânără, l-a lovit puternic din spate. Speriaţi, martorii au sunat imediat la 112 iar până la venirea salvatorilor, au încercat să le acorde răniţilor primul ajutor.

Martor: „Am dat să îi scoatem afară şi femeia n-am putut să o scoatem. Era toată încarcerată. E dezastru şi ălălalt, e scos şi motorul afară, deci toate sunt daună totală”.

Medicii au încercat timp de o oră să-i resusciteze atât pe tânăra cât şi pe şoferul autoturismului, însă impactul le-a fost fatal. Singurul care a supravieţuit, cu răni uşoare, a fost şoferul autoutilitarei.

Ioana Bustiuc, purtătorul de cuvânt IPJ Iaşi: „Din primele cercetări, un bărbat a făcut o manevră neregulamentară de depăşire a unui alt autoturism şi a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus. În urma impactului, a rezultat decesul a două persoane şi una rănită uşor. S-a dechis dosar penal pentru ucidere din culpă.”

Autorităţile continuă acum cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani