Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident GRAV de circulație cu două victime la Pădureni după coliziunea frontală a două autoturisme - VIDEO / FOTO

Accident GRAV de circulație cu două victime la Pădureni după coliziunea frontală a două autoturisme - VIDEO / FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Accident de circulație violent produs duminică, 17 aprilie 2016, în jurul orei 11:25, pe Drumul Comunal 76B din satul Pădureni, comuna Șendriceni, județul Botoșani.

Din primele cercetări se pare că două autoturisme, un taxi Dacia Logan, condus de Laurențiu Cristian I., în vârstă de 22 de ani, din Dorohoi și un Volkswagen condus de Sorin C., în vârstă de 36 de ani, din Pădureni, se deplasa dinspre Pădureni spre Dorohoi, iar autoturismul Dacia Logan în sens invers. Din motive deocamdată necunoscute, cele două autoturisme s-au izbit frontal.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de pompieri și poliție care au asigurat zona și au început cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.

„La sosirea gărzii de intervenție s-a constatat o coliziune frontală între două autoturisme. Am asigurat zona, am deconectat bateriile și am verificat dacă nu sunt scurgeri de carburant.”, a declarat pentru Dorohoi News, plt. adj. Laurențiu Grămescu, șef gardă intervenție Detașamentul de Pompieri Dorohoi.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță, care l-a preluat pe șoferul Daciei Logan și l-a transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, celălalt șofer refuzând acordarea îngrijirilor medicale.

„La noi a sosit o victimă a unui accident rutier cu politraumatisme. La o investigație mai amănunțită s-au constatat traumatisme minore la nivelul cranio-facial, traumatism genunchi bilateral și antebraț. Victima va rămâne internată la noi pentru investigații amănunțite.”, a declarat pentru Dorohoi News, dr. Valerian Andrieș, medicul de gardă de la secția Chirurgie a Spitalului Municipal Dorohoi.

Vezi FOTO de la accident, Click AICI!

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani