Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ACCIDENT! Ambulanță aflată în misiune izbită în plin de un șofer beat

ACCIDENT! Ambulanță aflată în misiune izbită în plin de un șofer beat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Clipe de groază trăite de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi pacienta pe care o transporta, după ce mașina în care se aflau a fost izbită cu putere din spate de un alt autoturism.

Accidentul a avut loc în localitatea Ungureni, la o trecere de nivel cu calea ferată. Ambulanţierul, care asigura transportul unei paciente în vârstă de 79 de ani cu pneumonie, de la Săveni la Botoşani, a oprit pentru a se asigura înainte de a traversa calea ferată, însă autosanitara a fost izbită violent din spate de un autoturism condus de un bărbat din aceeaşi localitate. Şoferul care a intrat în Ambulanţă a mai mers câţiva metri, după care a căzut cu maşina într-o râpă.

În urma impactului, asistenta a suferit un traumatism la genunchiul drept, fiind preluată de un echipaj de ambulanţă cu medic, iar pacienta a fost preluată de echipajul de prim ajutor al SMURD şi dusă la Spitalul Judeţean Mavromati, scăpând fără răni. Din fericire nici ambulanţierul nu a suferit nici un traumatism sever, acesta rămânând cu maşina avariată.

Poliţiştii sosiţi la locul accidentul l-au testat pe şoferul Ford-ului, Romică P., din Botoşani, cu etilotestul, aparatul indicând o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani