Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
A văzut moartea cu ochii: Bărbat din Dorohoi căzut de la etajul trei al unui bloc

A văzut moartea cu ochii: Bărbat din Dorohoi căzut de la etajul trei al unui bloc

Categorie : Local

Peripeție care era să-l coste viața pe un bărbat din Dorohoi care își repara balconul propriei locuințe.

Vasile S. în vârstă de 58 de ani, din Dorohoi, efectua lucrări de raparații la balconul propriei locuințe situată la etajul trei al unui bloc de pe strada Duzilor din Dorohoi. Din câte se pare, bărbatul nu a fost atent în timp ce lucra în balcon, s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul trei, suferind mai multe fracturi și escoriații.

Acesta a scăpat cu viață datorită reacției foarte bune pe care a avut-o deoarece în cădere a reușit să se prindă de câteva sârme pentru întins rufele și o streașină a unui alt balcon, lucru care i-au atenuat căderea.

„Politraumarism suferit prin cădere de la etajul trei al unui bloc de locuințe. Din primele investigații se pare că pacientul are fractură de șold stâng, traumatism toracic și câteva plăgi escoriate la membrele inferioare. Îl vom supune examenului radiologic, îi vom pune un diagnostic mai clar și îl trimitem la Botoșani.”, a declarat pentru Dorohoi News, dr. Vlerian Andrieș, medicul de gardă al secției de Chirurgie a Spitalului Municipal Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani