Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ziua Școlii profesionale speciale „Sfântul Stelian” Botoșani - FOTO

Ziua Școlii profesionale speciale „Sfântul Stelian” Botoșani - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Luni 26 noiembrie a fost sărbătorită ziua Școlii profesionale speciale „Sfântul Stelian” Botoșani. Pentru început s-a desfășurat un ceremonial religios dedicat Sfântului Stelian, ocrotitorul școlii, oficiat de preot Ilie Liviu Florariu.

Elevii au avut parte apoi de un program variat care a stârnit aplauze la scenă deschisă cu o dramatizare proprie a basmului „Sarea în bucate” de Petre Ispirescu. Sala a vibrat la unison audiind recitări și cântece dedicate Centenarului și urmărind dansuri populare, interpretate de către elevii din clasele a VIII a A și a XII a A care activează în cadrul Trupei de teatru MIRACOL și Grupului MELOS, în coordonarea doamnei profesoare Alina Răileanu.

S-au distins elevii Tony Ștefan Toma și Iulian Gheorghiu – interpreți vocali. Un reprezentant al Centrului Europe Direct invitat la eveniment a împărțit participanților publicații și hărți de la Comisia Europeană.

În finalul evenimentului elevii au primit premii și au servit o gustare a cu bucate tradiționale oferite de organizatori.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani