Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vezi ce spune Mihaela Huncă despre schimbările care vor avea loc în rândul directorilor de școli

Vezi ce spune Mihaela Huncă despre schimbările care vor avea loc în rândul directorilor de școli

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Anul școlar ce va începe nu peste mult timp va aduce unele schimbări în rândul directorilor unităților de învățământ din județul Botoșani.

Inspectorul școlar general Mihaela Huncă, spune că numărul persoanelor care vor fi schimbate este mic, iar mare parte din aceste schimbări vor fi făcute după ce cadrele didactice care au ocupat până acum funcția de director au anunțat că vor să se retragă din motive de sănătate.

„Nu mi-am propus să fac schimbări. Există câteva cazuri, nu foarte multe, acolo unde din motive de sănătate directorii nu mai pot continua sau alte motive și nu se retrag, dar aceste cazuri sunt până în zece. Din păcate există și localități în care nu găsim variante pentru că nu îndeplinesc condițiile dar prin detașarea pe funcție în interesul învățământului o să găsim persoanele respective. Sunt și situații în care directorii au cerut să nu mai fie detașați pe funcție din cauza problemelor de sănătate", a declarat Mihaela Huncă, șefa IȘJ.

Situația directorilor de școli va fi analizată în perioada 17-19 august. La evaluarea activității pe anul școlar 2014-2015, toți directorii au obținut calficativul „Foarte Bine".


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani