Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Hoție pe față la Loterie: un număr câștigător a apărut pe ecran înainte să fie extrasă bila

Hoție pe față la Loterie: un număr câștigător a apărut pe ecran înainte să fie extrasă bila

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Un incident misterios a avut loc la Loteria de stat din Serbia. Procurorul general al țării a ordonat declanșarea unei anchete, însă șeful Loteriei spune că a fost o simplă "coincidență".

Loteria de stat din Serbia a fost pusă sub o investigație penală după un incident straniu care a avut loc marți seară la extragerea live a marelui premiu, potrivit Mirror.

După cum se poate vedea în filmulețul de mai jos unul dintre numerele câștigătoare a fost prezentat pe ecran înainte ca bila cu numărul respectiv să fie extrasă din urnă.

Lucrurile s-au derulat astfel: În clipa în care numărul 27 a fost extras din urnă, pe ecran s-a produs o "eroare" și a fost scris numărul 21.

Coincidență sau nu, imediat după aceea următorul număr câștigător din serie a fost tocmai 21. Grafica televiziunii a încercat să dreagă greșeala și a repetat cifra 27 de mai multe ori.

Prezentatoarea este vizibil pusă în dificultate de situația creată și nu știe cum să scoată cămașa. Șeful Loteriei a spus ulterior că a fost doar o eroare de grafică, dublată de o coincidență. Sursa: realitatea.net

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani