Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Săptămâna altfel la Școala nr. 10 Botoşani

Săptămâna altfel la Școala nr. 10 Botoşani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Cu ocazia programului Săptămâna Altfel, derulat la nivelul unităţilor de învăţământ din municipiul Botoşani, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au fost invitaţii elevilor şi profesorilor Şcolii Gimanziale nr. 10 din municipiu.

Subiectul dezbătut de poliţişti cu elevii claselor a VII a și a VIII a de la această unitate de învățământ a fost siguranţa pe internet.

Recomandările generale s-au referit la protejarea datelor personale, protejarea parolei, evitarea întâlnirilor cu persoane cunoscute pe internet sau anunţarea părinţilor despre intenţia unor astfel de întâlniri, selectarea atentă a imaginilor pe care le postează pe internet, respingerea unor contacte „agresive” venite din partea altor persoane şi anunţarea acestor incidente.

Cu ocazia activităților au fost distribuite materiale realizate în cadrul Programului local de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor, derulat în parteneriat cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică – Consiliul Judeţean Botoşani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani