Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Profesori de la Școala Gimnazială Nr.1 Albești au participat la Activitatea transnațională de învățare/predare/formare Erasmus+

Profesori de la Școala Gimnazială Nr.1 Albești au participat la Activitatea transnațională de învățare/predare/formare Erasmus+

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

În perioada 24-30 martie 2019, profesori de la Școala Gimnazială Nr.1 Albești au participat la a doua mobilitate din cadrul proiectului de parteneriat strategic KA229- ”ENGLISH LANGUAGE ACQUISITION WITH BLENDED LEARNING” cu nr. de referință proiect: 2018-1-TR01-KA229-059950_4, proiect finanțat în cadrul Programului Erasmus +, Acțiunea Cheie 2 - Cooperare pentru inovare si schimb de bune practici, finanțat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene.

Mobilitatea a avut loc la Liceul ”OgresValstsGimnazija”, în Letonia. La mobilitate au luat parte 15 profesori din cele 4 școli participante la proiect.

Proiectul este coordonat de școala NECMI MUAMMER ORTAOCULU, din Tokat, Turcia. Scopul proiectului este abordarea învățării mixte în orele de limba engleză. Prin această abordare se așteaptă ca elevii implicați în proiect să înregistreze o îmbunătățire considerabilă a comunicării în limba engleză, dar și o creștere a gradului de implicare a lor în ceea ce privește diversitatea lingvistică și culturală europeană.

Cadrele didactice participante și-au dezvoltat noi competențe formative pentru implementarea învățării mixte a elevilor, și-au îmbunătățit pregătirea profesională în aplicarea competențelor digitale ale secolului XXI, au realizat schimburi de cunoștințe și experiențe în predarea prin folosirea creativității, au aflat care este sistemul de învățământ din Letonia și Turcia.

Activitatea desfășurată în cadrul proiectului a fost o oportunitate pentru cadrele didactice participante de a se perfecționa personal și profesional, dar și o experiență de neuitat datorită ospitalitățiiși prieteniei cu care au fost primițișitratați de către partenerii din Ogre pe toată perioada șederii în Letonia.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani