Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Încă un pas spre ECO-ŞCOLA la Botoșani - FOTO

Încă un pas spre ECO-ŞCOLA la Botoșani - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Astăzi, în ajunul Zilei Mondiale a Mediului, patru unităţi de învăţământ din judeţ au fost reevaluate pentru menţinerea statutului de ECO-ŞCOLĂ.

Şcoala Gimnazială Nr.12 Botoşani, Şcoala Profesională „Sfântul Stelian” Botoşani, Şcoala Gimnazială Nr.7 Botoşani şi Liceul Teoretic „Grigore Antipa” Botoşani au primit vizita comisiei de evaluare, din componenţa căreia au făcut parte prof. dr. Cornelia Dincă, preşedinte al Centrului Carpato-Danubian de Geologie, inspectorul şcolar Bilocopetiuc Paul, reprezentant al IŞJ Botoşani şi responsabilul de proiecte de la Agenţia pentru Protecţia Mediului, Narcisa Dumitru.

Elevii, cu îndrumarea cadrelor didactice implicate în proiect, au prezentat activitatea desfăşurată de ei în cadrul proiectului, modul în care au acţionat pentru implementarea activităţilor proiectului şi responsabilizarea cetăţenilor pentru protecţia mediului înconjurător. Elevii au participat la dezbateri și au prezentat raportul ECO pentru ultimii doi ani, prin care școala a demonstrat încă o dată cât de implicați sunt copiii în probleme de protecţia mediului.

Proiectul face parte din PROGRAMUL MONDIAL ECO-SCHOOLS / ECO ŞCOALA.
Documentaţia comisiei de evaluare va ajunge la Biroul Naţional Eco-Şcoală, care va lua decizia acordării sau neacordării Steagului Verde, premiul simbol obținut de şcolile care implementează cu succes programul recunoscut la nivel mondial.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani