Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
1 iunie - Lumea copiilor la Școala Gimnazială „Gheorghe Coman” din Brăești - FOTO

1 iunie - Lumea copiilor la Școala Gimnazială „Gheorghe Coman” din Brăești - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Copiii din toată lumea sunt sărbătoriți cu mare fast și veselie pe 1 iunie atunci când este Ziua Internațională a Copiilor. An de an, această zi oferă un prilej de mare bucurie, o ”întâlnire” fericită a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor atenții și cadouri, ci și prin participarea împreună la acțiuni și evenimente inedite, atractive pentru copii și aducătoare de amintiri și nostalgii pentru cei mari, care mai păstrează însă un crâmpei din sufletul lor de copil.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială ”Gheorghe Coman” din Brăești au sărbătorit această zi specială printr-un program artistic ce a cuprins următoarele activități:
Culorile copilăriei: activitate la care au participat toți elevii, bucurându-se astfel de frumusețea copilăriei, pe care au ilustrat-o în desenele și colajele realizate.
Versurile copilăriei: elevii au învățat și recitat cele mai frumoase versuri despre minunata lume a copiilor
Dulce ești, copilărie...: elevii au cântat melodii precum Să fim copii sau Copilărie.

Printre obiectivele activității se numără: manifestarea unui comportament tolerant care să stimuleze respectul, înțelegerea și cooperarea; afirmarea talentului artistic în toate activitățile cultural-educative.
Proiectul și-a propus o întâlnire a tuturor: copii, părinți, dascăli, într-o lume inocentă, hazlie, plină de neastâmpăr și energie: LUMEA COPIILOR. Totodată, scopul acestei activități a fost desfășurarea unor momente menite să sărbătorească toți copiii și afirmarea lor prin limbajul universal al artei: muzică, dans, creații plastice.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani