Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tânăr român din Italia, accidentat mortal în timp ce mergea cu bicicleta spre serviciu

Tânăr român din Italia, accidentat mortal în timp ce mergea cu bicicleta spre serviciu

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Dorin Ispas a murit joi, după ce a fost lovit violent de o maşină, în apropiere de Milano, în timp ce mergea la serviciu cu bicicleta. Şoferul care l-a spulberat pe românul de 28 de ani a fugit de la faţa locului şi este căutat acum de Poliţie.

Cercetările desfăşurate de carabinieri pentru a-l găsi pe şoferul care l-a accidentat mortal pe tânărul român continuă. După ce i-au audiat pe martorii de la faţa locului, anchetatorii italieni au început să analizeze imaginile surprinse de camerele de supraveghere în zona în care a avut loc accidentul. Poliţiştii sunt în căutarea unui autoturism marca Alfa Romeo, de culoare gri-argintie, probabil modelul 159 sau 156, care, pe partea dreaptă, ar putea să aibă urme rezultate din impactul cu bicicleta românului, notează rotalianul.

Accidentul a avut loc, joi, în apropiere de Milano. Trupul bărbatului de 28 de ani a fost proiectat, în urma impactului puternic, peste gardul de protecţie de pe marginea drumului, fiind găsit la aproape 10 metri distanţă în afara şoselei. Dorin Ispas a fost găsit fără suflare în interiorul unui şantier de la marginea drumului, pe un morman de pământ. Ore-n şir, tânărul român a fost căutat de colegi şi de familie, alertaţi deoarece Dorin nu ajunsese la serviciu. Sursa: adevarul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani