Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Şofer român de camion prins la Padova cu 3 tone de parfumuri furate, pe care le aducea în România

Şofer român de camion prins la Padova cu 3 tone de parfumuri furate, pe care le aducea în România

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Un şofer român de camion a fost prins la Padova cu 3 tone de parfumuri furate. Nu ar fi fost oprit, dacă nu ar fi încărcat camionul cu 1,5 tone peste sarcina admisă, acesta fiind şi motivul pentru care a fost oprit în trafic de Poliţia Rutieră italiană.

Şofer român de camion, prins cu 3 tone de parfumuri furate, la Padova
Un şofer român, în vârstă de 35 de ani, a fost oprit la Mestrino, Padova, după ce poliţiştii rutieri au sesizat vizual că transportă o încărcătură mult peste sarcina admisă.

Poliţiştii i-a cerut acestuia documentele de transport şi actele pentru încărcătură, apoi au trecut la verificarea bunurilor transportate.

În interior s-au găsit 9.824 pachete de parfumuri și cosmetice, toate marca Chopard, cu o greutate totală de 3160 kg, depășind astfel cu aproximativ 1500 kg greutatea indicată în documentul de circulație.

Întrebat ce ştie despre încărcătură, şoferul a declarat că ar fi luat încărcătura de la un furnizor din Milano şi o transporta spre România.

Soferul român, amendat şi cercetat pentru transport de bunuri furate, camionul confiscat
Poliţiştii informează că şoferul român a fost amendat pentru greutatea transportată în plus, iar vehiculul şi bunurile transportate au fost supuse sechestrului.

De asemenea, conducătorul auto a fost dus la sediul poliției din Padova, unde românului i s-a adus la cunoştinţă că este cercetat în stare de libertate pentru transport de bunuri furate.

Poliţiştii, citaţi de ilgazzettino.it, precizează că sunt în curs de desfășurare investigații suplimentare pentru a verifica proveniența mărfurilor franceze şi implicarea şoferului român în acest caz.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani