Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Patru familii de români au ajuns la spital, în Turcia. Ce au pățit în vacanță

Patru familii de români au ajuns la spital, în Turcia. Ce au pățit în vacanță

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Patru familii de români au ajuns la spital, în Turcia. Cei opt adulți și cinci copii, din Sibiu, au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu mâncarea consumată la un hotel de lux din Belek.

Concediu de comșar pentru patru familii din Sibiu, care au ales să-și petreacă vacanță în Turcia. Oamenii au ajuns la spital, cu toxiinfecție alimentară și gastrită, după ce au consumat mâncare la un hotel de lux din Belek.

Românii aveau asigurare de sănătate, însă au fost nevoiți să plătească tot tratamentul primit, în valoare de aproape 1.000 de euro pentru fiecare persoană. În zadar au încercat oamenii să ceară socoteală hotelului, pentru că nu au primit niciun răspuns.

„Am plătit 950 de euro. Nu au vrut să accepte asigurarea, nici măcar nu au vrut să vorbească cu asiguratorul la telefon. Am plătit înainte să ne interneze, pentru că altfel nu voiau să se ocupe de fetiţă”, a spus unul dintre turiști, potrivit Știrile PRO TV.

Agenția de turism din Sibiu care le-a aranjat celor patru familii vacanță a spus că, până acum, nu a avut probleme cu hotelul de cinci stele din Belek.

Asigurarea de sănătate şi vaccinurile reprezintă cele mai importante detalii atunci când plecaţi în vacanţă. Este bine să vă asiguraţi că sunteţi protejaţi împotriva bolilor locale. Dacă este nevoie, vaccinaţi-vă, cumpăraţi pastilele recomandate şi încheiaţi o asigurare de sănătate.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani